Testimonials

Deel jouw ervaring

Heb je ervaring met mij als spreker, adviseur, trainer, coach of een andere manier, laat dan hier je ervaringen achter. Ik vind het altijd fijn om te horen hoe je mijn werk hebt ervaren.

Ik heb Jacqueline leren kennen voor de leergang Inclusief Ondernemen. Dit is een leergang waarbij werknemers aan de slag gaan om Inclusief ondernemen werkbaar te maken binnen hun eigen organisatie.

Jacqueline heeft een sleutelrol vervult door zowel haar coaching vaardigheden in te zetten als wel haar eigen persoonlijke verhaal te delen. Deze combinatie is ijzersterk! Jacqueline is in staat op een authentieke manier haar verhaal in te zetten op zo’n manier dat het anderen inspireert en direct handvaten biedt om zelf in actie te komen! Jacqueline is een professional met een zeer gedegen en kritische voorbereiding. Dank voor je inzet!

Bron: LinkedIn

Marieke Siero Management Consultant bij Accenture

Ik heb met Jacqueline een loopbaancoachingstraject doorlopen, toen ik na een aantal jaren in een zeer uitdagende functie na ging denken over mijn toekomst. Ik was klaar voor een vervolgstap, maar wist niet goed welke richting ik op wilde. Zij heeft mij geholpen een antwoord te vinden op zeer elementaire vragen als 'wie ben ik?', 'wat kan ik goed?' en 'waar beleef ik plezier aan?'. Op het oog heel vanzelfsprekende vragen, die voor veel mensen toch lastig te beantwoorden zijn. Jacqueline is flexibel, creëert een sfeer van vertrouwen en helpt je om zelf aan de slag gaan met je vragen. Ons traject heeft me geholpen meer inzicht in mijzelf en mijn drijfveren te verkrijgen, wat me uiteindelijk een heel helder beeld op de juiste vervolgstap opgeleverd heeft.

Bron: LinkedIn

Ilana Ifrah Persvoorlichting & PR

Jacqueline gaf onlangs een uitmuntende lezing over het thema: Arbeidsparticipatie: Tegen (w)elke prijs? bij Disability Studies in Nederland. Aan een zaal met 50 Verzekeringsartsen en Arbeidsdeskundigen van het UWV vertelde zij over haar ervaringen met een WIA traject en hoe eigenwaarde verminderend dit uitpakte. Iemands beperking zegt nog niets over identiteit, aldus Jacqueline. Zij overtuigde hiermee de aanwezigen dat zij moeten kijken naar de persoonlijkheid en de wensen van iemand. In haar verhaal maakt zij een verbinding tussen persoonlijke ervaring en maatschappelijke factoren, en geeft inzicht in hoe mensen en structuren participatie belemmeren of juist mogelijk maken. Met mooie quotes van beroemdheden wist zij de aanwezigen tot het eind te boeien. Een spreker die zeker aan te raden is bij het thema participatie. Voor meer informatie over de lezing: http://disabilitystudies.nl/arbeidsparticipatie-te...

Bron: LinkedIn

Marianne Dijkshoorn Evenementenorganisator bij Disability Studies in Nederland

Jacqueline heeft bij het eerste seminar van AuDidakt presentaties verzorgd voor 900 audiciens. Het publiek was van begin tot eind geboeid door haar verhaal. Zij combineerde haar rol van ervaringsdeskundige met veel kennis en bevlogenheid. Daardoor wist ze op een prikkelende manier de zaal een spiegel voor te houden. Jacqueline is een krachtige spreker die indruk maakt.
Bron: LinkedIn

Dorothé van den Aker Accountmanager bij Wissenraet Van Spaendonck

Jacqueline is a wonderful observer. Her ability to go beyond words is giving her the strength to create to the point analyses that are touching for all the people she is working with. I have experienced her as a intelligent and smart person, who I enjoyed working with at the Raad van Anders.
Bron: LinkedIn

Gonnie Been Manager Corporate Communications & Social Innovation bij Microsoft

Ik ken Jacqueline zowel als collega als als coach. Ik ervaar Jacqueline als open. Open in de zin van in staat zijn om te luisteren en te ontvangen en open in de zin van haar mening (durven) geven. Jacqueline durft de juiste vragen te stellen zonder dat dat bedreigend overkomt. Uit haar vragen spreekt een echte, oprechte interesse. Verder vind ik dat Jacqueline laat zien dat ze wil leren van anderen. Maar Jacqueline haalt niet alleen, ze brengt ook. Naar mijn mening is Jacqueline goed in staat om haar kennis en ervaring te communiceren en past zij deze steeds toe in nieuwe situaties.
Bron: LinkedIn

Kees Bartels Sr. Adviseur Kwaliteitszorg bij Ymere

Jacqueline is een hele goede coach, zij is prima in staat om door te dringen tot de thema's die bij je spelen! Daarbij kan zij zich verdiept zij zich in de ander, met veel empathie. Als collega is zij een heel gezellig persoon met veel gevoel voor een goede sfeer. Zij helpt de ander echt verder in het oplossen van het vraagstuk.
Bron: LinkedIn

Alain Mac Gillavry Sr. Adviseur Kwaliteitszorg bij Ymere

Jacqueline heeft een aantal jaren gewerkt als Manager bedrijfsvoering en plaatsvervangend Regiodirecteur. Ik was heel erg blij met haar en vind het jammer dat zij weg is. jacqueline is iemand met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij pro-actief pakt zaken vervolgens goed en heel degelijk aan. Jacqueline is ook een verbinder. Zij weet mensen op een positieve manier mee te krijgen, kan goed overtuigen en doorpakken en is een vertrouwens persoon voor veel mensen op de werkvloer. Tegelijkertijd weet ze ook duidelijkheid te geven en te confronteren als dat nodig is. Zij is beslist geen zachte heelmeester. Je weet altijd wat je aan haar hebt. Zij werkt erg hard en heeft beslist geen negen tot vijf mentaliteit. Vakinhoudelijk is zij een kei in haar vak, maar voelt zich altijd verantwoordelijk voor het geheel. Zij denkt graag met mensen mee en helpt bij het zoeken naar oplossingen. Ook buiten haar vakgebied om. Zij is een goede leidinggevende. Geeft mensen vertrouwen en ruimte, maar laat ze zeker niet zwemmen. Kortom een parel binnen ons bedrijf. tenslotte is ze ook gewoon een heel lief en sociaal mens met een enorm gevoel voor humor. Jacqueline ik zal je missen.
Bron: LinkedIn

Eric van Kaam Regiodirecteur bij Ymere

Ik heb ruim drie jaar met Jacqueline mogen samenwerken. In deze periode heb ik haar leren kennen als een krachtige, intelligente, kritische en leerzame collega. Haar bijdrage in ons MT is van enorme waarde geweest maar ook zelf heb ik erg veel aan haar gehad. Een prettiger collega kun je je bijna niet wensen!
Bron: LinkedIn

Wout Kranen Manager Gebiedsbeheer bij Ymere

"Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else."

- Onbekend -